4G kamera

Større sikkerhet med overvåkningskamera

Større sikkerhet med overvåkningskamera

editorial

For de fleste av oss er sikkerhet og trygghet i hverdagen en stor prioritet. Og spesielt på sin egen eiendom er det viktig at man føler seg trygg. Her kan det hjelpe med overvåkningskamera som sørger for å ha ekstra øye på huset ditt, både når du er hjemme og når du ikke er.

Overvåkningskamera for alle behov

Du kan bruke overvåkningskamera mange forskjellige steder, avhengig av dine behov. Det kan være enten inne i eller uten for ditt eget hus, så du kan ha øye på boligen din både når du er hjemme, og hvis huset f.eks. står tomt. Det kan også være til varehuset, byggeplassen eller kontoret ditt så det er bedre sikret mot innbrudd og hærverk, eller det kan være overvåkning av hytten så den også er sikker når den ikke er i bruk.

Så lenge du sikrer deg at du overvåker din egen eiendom og holder deg innenfor lovens rammer, så er det ingen grenser for hvordan du kan bruke overvåkningskamera. Og du kan tilmed sørge for, at du via internett kan følge med live, når du ikke er til stede, hvis det skjer noe bevegelse i det området som kameraet overvåker.

Kamera med 4G

Men hva gjør du da på steder der det ikke er fast internett tilgjengelig? Du vil selvfølgelig fortsatt kunne følge med på telefonen hvis det skjer noe og få live meldinger fra ditt overvåkningssystem ved bevelgese eller lignende.

Her kan du bruke et 4G kamera, som altså er utstyrt med simkort slik at det kan kommunikere med telefonen din uten WiFi. På den måten kan du se live video fra kameraet selvom det er plassert på båten, byggeplassen eller andre steder der du ikke har Internett. Det gjør det mulig å bruke 4G kamera overalt og alltid få en stabil og rask forbindelse.