rammemadrass

Sengen for deg som bor alene

Sengen for deg som bor alene

Bor du alene? Så vet du at det ikke er bare bare å finne den perfekte sengen. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal velge, så du kan finne den beste sengen for deg. 

Tenk kvalitet

Selv om man bor alene og sengen ergo kanskje bare er til en selv, så betyr det ikke at man skal behøve å nedprioritere kvaliteten på sengen. Kvalitet er faktisk like viktig som når man skal kjøpe en seng til to, når man skal kjøpe en god rammemadrass. Det kan være lurt å investere litt ekstra i en god seng, for det er viktig å sove godt. Hvor godt vi sover om natten har nemlig utrolig mye å si for helse, og derfor er det også svært viktig at man sørger for å velge en seng som tilrettelegger for god søvn. Det kan man først og fremst gjøre ved å velge riktig seng. 

Velg riktig seng for deg 

Når man skal velge riktig seng så skal man tenke på å velge riktig fasthet på madrassen i sengen. Faktisk så burde det være i flertall, for man burde sørge for å ha mer enn en madrass i sengen. Det er nemlig sånn at det å ha en rammemadrass med pocketfjærer og god støtte er vel og bra, men du får enda bedre støtte med en god overmadrass oppå. En god overmadrass er afla og omega for god nattesøvn fordi du får ekstra støtte, men du sørger også for at det laget som er nærmest kroppen er fuktavledende og kan vaskes enkelt og greit. Du kan få en overmadrass i det som kalles naturlateks, som virker avkjølende og ergo kan virke deilig svalende hvis man har en tendens til å bli varm om natten. Vi svetter mye hver natt og derfor er det også lurt at den kan vaskes.