Boring

Profesjonelt verktøy for din virksomhet

Profesjonelt verktøy for din virksomhet

Innen mange bransjer er det helt sentralt med presis og effektiv metallbearbeiding. Det kan være innen industrisegmenter som olje, energi, medisinsk eller automativ. Her er effektive og profesjonelle løsninger utrolig viktige for å kunne sikre en høy effektivitet og produktivitet, samt for å optimere sluttresultatet. Derfor gjelder det om å velge verktøy og løsninger som passer for bedriftens behov og krav, og som er skreddersydd presis for det formålet de skal anvendes til.

Hos Seco Verktøy både utvikler og produserer de produkter for metallbearbeiding på globalt plan. Her tilbyr de blant annet løsninger innen hullbearbeiding, som for eksempel inkluderer boring. De legger vekt på å møte kundens krav og ønsker samt på å leve opp til en høy standard innen både kvalitet og service. De tilbyr komplette løsninger og produkter, som kan bidra til å maksimere kundens konkurranseevne, lønnsomhet og produktivitet.

Innen boring kan du finne et utrolig stort sortiment av produkter som inkluderer hardmetall bor, utskiftbare borkroner og vendeskjærsbor. Utvalget inkluderer bor med diameter fra 0,1 mm og helt opp til 160 mm, mens deres hull toleranser går fra IT7 til IT12. De legger vekt på bore geometrier og skjærdesign, og deres optimaliserte belegginger gir sterke og holdbare bor. Derfor kan du finne bor som egner seg for ethvert behov, ethvert materiale og enhver virksomhet. Her er det noe for alle ønsker og behov, uansett hvilken bransje og industrisegment du befinner deg i.

Hos Seco Verktøy er de spesialister i boring, og de hjelper deg gjerne med å finne de helt riktige produkter for dine behov. Her går kvalitet, service og pris opp i en høyere enhet, og du får derfor alle tre ting på én gang. Besøk hjemmesiden for å se nærmere på sortimentet, eller kontakt dem i dag for å ta en snakk om hvilke løsninger de kan tilby deg.