12v led strip

Lyskildene som gjør hjemmet koselig

Lyskildene som gjør hjemmet koselig

editorial

Man skal ikke undervurdere hvor stor effekt lys har på hvordan hjemmet blir oppfattet, og hvor godt man trives. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan bruke lys for å skape et koseligere hjem, og hva slags lyskilde du skal velge. 

Skap stemningsfulle hjørner

Her i nord blir det plutselig veldig mørkt store deler av året, og selv om man bor i en bolig med mye dagslys og store lyse, vinduer, så er det unektelig ikke noen attributt å skryte av når mørket faller på. Derfor er det viktig at man legger litt sjel i å finne ut av hvordan man best belyser hjemmet, og sørger for at hjemmet er like koselig og stemningsfullt når det er mørkt ute, som når solen skinner. Det kan man heldigvis enkelt gjøre med de riktige lyskildene. 

image

Med led strips 12v kan man enkelt og effektivt lyse opp mørke hjørner, og skape stemning. Det er mange som forbinder dette med julelys, men små lys og lys strips er noe man med fordel kan bruke for å skape stemning hele året. Det er med andre ord ikke noe som utelukkende er forbeholdt jul og høytid, men et smart og effektivt grep for å få et mer stemningsfullt hjem. 

Hva skal jeg velge?

Det er mange som velger led når de skal lyslegge en leilighet eller et hus. Det er det mange gode grunner til. En av dem er selvfølgelig at vi er blitt mye mer miljøbevisste, og gjerne vil ha energieffektive pærer som varer lenge og som gir et godt og behagelig lys. Her er led helt uslåelig, og det er dermed ikke så rart at mange velger å skifte til nettopp led. Med smarte strips og lyskjeder kan man også enkelt få lys akkurat der man vil, på en smart og enkel måte.