dør

Klassisk eller moderne? La døren bestemme

Klassisk eller moderne? La døren bestemme

editorial

Hvis du vil oppgradere boligen og få en sammenhengende stil, er det noen elementer du skal holde ekstra godt øye med. En av tingene du kanskje ikke har tenkt på, er at dører er noe av det som kan gjøre svært stor forskjell. Det skal vi se litt nærmere på her, så du enkelt kan få den stilen du vil ha. 

Understrek stilen du vil ha 

image

Med en ny dør kan du faktisk enkelt understreke den stilen du vil ha i boligen. Det finnes selvfølgelig mange stiler å velge mellom, men som hovedregel har folk en tendens til å velge enten noe klassisk med historiske detaljer eller noe moderne med mer minimalistiske detaljer. Det går selvfølgelig an å blande de to, men har du tenkt på at hvilke dører du velger i boligen har mye å si for hvordan den oppfattes? Du kan bruke dørene som kontrast eller for å understreke en av stilene, og derfor er dette noe man kan bruke aktivt når man innreder boligen.

Man kan heldigvis enkelt skifte ut dørene og velge dører som passer bedre inn i den stilen du forestiller deg at du vil ha. 

På tide med ny dør? 

Ny dør kan gjøre stor forskjell. Du kan heldigvis finne et stort utvalg dører på nettet, så du enkelt kan finne en som passer helt perfekt til dine behov. Det er lurt å finne et sted med stort utvalg, så du har mye å velge i. Da slipper du nemlig å nøye deg med det nest beste når du skal velge nye dører.

Som nevnt kan nye dører gi et helt annet inntrykk av boligen din, og du kan enkelt understreke akkurat den stilen du vil ha. Da er det lettere å kommunisere til folk som ser boligen din hvilken stil du har og hva du vil med den.