lamper

Invester i nye lamper fra lampemesteren

Invester i nye lamper fra lampemesteren

Det er ikke så lenge siden at det virkelig gikk opp for meg hvor viktig belysning er for hvordan et rom oppfattes å være i. Jeg har bodd hjemmefra i mer enn ti år, men jeg har liksom alltid bare hatt lamper som jeg enten har kjøpt på IKEA, fått av andre eller plukket opp på et loppemarked et eller annet sted.

Jeg hadde aldri tenkt over plassering, eller hva rommet egentlig hadde behov for og har nok vært litt mer opptatt av strømregninga enn at det skulle se fint ut nødvendigvis. Som student er det vel egentlig ofte sånn. Men etter at jeg flyttet inn i den leiligheten der jeg bor nå har alt vært og føltes helt annerledes.

Det er en helt fantastisk hyggelig leilighet og jeg har virkelig brydd meg om å lage den til det mest hyggelige hjemmet jeg bare kunne. Og det er her jeg fikk en åpenbaring rundt akkurat det med belysning og det endte opp med at jeg nok brukte litt for mange penger hos lampemesteren. Men helt ærlig, det kan jeg ikke angre på.

Unn deg skikkelig god belysning

Hvis du, som meg, ikke visste hvor utrolig stor makt lys kan ha, og hvor stor betydning det faktisk har hva du velger, så vil jeg anbefale deg å faktisk litt gjøre det samme som meg – enten du velger å gå litt amok hos lampemesteren eller ikke, så vil jeg bare anbefale deg å utforske hva det vil bety å gå på oppdagelse i hva lys kan bidra med i hjemmet ditt.

For å slå et slag for lampemesteren vil jeg faktisk si at det utvalget de har der er en utrolig stor kilde til inspirasjon. Også fordi de har så utrolig mange forskjellige lamper og forskjellige merker kan man virkelig gå på oppdagelse der og det elsker jeg.