Air Wick

Gi hjemmet ditt bedre inneklima og lukt av sommer

Gi hjemmet ditt bedre inneklima og lukt av sommer

Gi hjemmet ditt bedre inneklima og lukt av sommer

Det er få ting som lukter bedre enn sommer, men hva lukter sommer egenlig? Alle du spør vil nok ha sine egen svar på nettopp det spørsmålet, men det er noen fellesnevnere blant det folk velger å svare på nettopp det spørsmålet. Og de fellesnevnerne er vi mange som deler og elsker, uansett hvem vi er og hvilke erfaringer og minner vi har med sommer, sommerferie og det å lengte etter sommeren.

Sommer lukter som roser, lavendel, sitron, hav og nyvasket sengetøy som har hengt i vinden. Alle de luktene er noe man kan ta med seg inn i hjemmet sitt om vinteren, når været og sesongen utenfor vinduet sier absolutt det motsatte av det. Derfor er det bra at man kan bekjempe dårlig inneklima om vinteren med lukten av sommer. 

Vi har kjøpt Air Wick fra https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html for å forbedre inneklima i hjemmet vårt denne vinteren og valgte masse gode lukter av sommer i samme slengen, sånn at det å lengte seg inn i vår og sommer ikke skulle føles så håpløst. 

Ta deg selv tilbake til sommer og varme, lyse kvelder med lukter

Vi er ikke så flinke til å lufte om vinteren, så ofte lider inneklimaet litt av det. I tillegg blir vi alle sammen veldig påvirket av det mørke og kalde været som sesongen gir oss. Det å forbedre inneklimaet vårt er en god ting vi kan gjøre for oss selv, for å gjøre den sesongen vi er midt inne i litt lettere å håndtere enn den er akkurat nå.

Det å velge de luktene som gir deg en god følelse er de jeg ville gått etter, og er de som vi ikke etter. Jeg elsker sitron, så det var den lukten jeg visste skulle inn i hjemmet mitt i vinter.