Vinterjakker

Gi deg selv en tidlig julegave

Gi deg selv en tidlig julegave

Gi deg selv en tidlig julegave

Både vinteren og jula er rett rundt hjørnet og selv om vinteren ikke offisielt begynner før den 1. Desember kan vi vel egentlig være enige om at det har føltes som om vinteren har vært her i noen uker allerede. Noe vi nordmenn er gode til er å få vinteren til å bli en fin tid.

Vi biter i oss kulda og velger å se på snøen og vinteren som en ressurs vi kan bruke til å gå på ski, skøyter, tenne bål og grille pølser eller spise matpakke og drikke kaffe i solveggen med et sitteunderlag trygt plassert mellom oss og snøen. Men en av de tingene som gjør den evige optimismen vår rundt vinteren mulig er at vi har klær som passer og vinterjakker er på toppen av lista over helt nødvendige plagg.

Stil og funksjonalitet i ett

Når vinteren varer så lenge som den gjør er det også viktig at det man går med ikke bare er praktisk, men også oppfyller kravene til stil. Hos Kleins er det masse bra ting å finne som oppfyller begge de to kriteriene og selv om vi nordmenn alltid er litt misunnelige på hvor stilfulle danskene ser ut som de er må vi huske på at vinteren der nede er helt annerledes enn vår egen.

Derfor skal vi ikke se alt for mye rundt oss på hvordan danskene løser deres versjon av vinterjakker, for vi trenger noe mer. Vi trenger en vinterjakke som kan klare norske forhold bedre enn noe annet.

Invester i noe som holder seg skikkelig varm

Det er ingenting som er mer irriterende enn å fryse. Det å være ute om vinteren er både sunt for den fysiske og den mentale helsa vår. Så det å finne gode måter å være ute hele året på er helt avhengig av gode, varme vinterjakker.