dørautomatikk

Flere fordeler med dørautmatikk

Flere fordeler med dørautmatikk

editorial

Automatiserte løsninger til dører er svært populært på arbeidsplassen, på institusjoner, i treningssentre og mye mer. Men hvorfor bør man egentlig velge dørautomatikk, og hvilke fordeler finnes?

Automatisk åpning av dører

Dørautomatikk er et begrep for løsninger som gjør at døren åpnes, stenges og låses automatisk. Det er det mange forskjellige løsninger til, og i dag kan du velge mellom et bredt utvalg av signaler og måter for å åpne døren. Det kan være klassiske eller berøringsfrie brytere, som er to populære løsninger.

Det er en lang rekke fordeler ved dørautomatikk som gjør at det egner seg svært godt til på kontorer, offentlige arbeidsplasser, institusjoner og mye mer. Og i dag leveres det mer og mer automatiserte løsninger ved nybygg på grunn av et stigende ønske om universell utforming og de krav som settes av det offentlige.

Hos https://www.askerls.no/d%C3%B8rautomatikk kan du lese mye mer om løsningen og bli klokere på hvorfor dørautomatikk har blitt så veldig populært i dag. Her kan du også se konkrete forslag og løsninger som kan være relevante for akkurat deg og dine behov i hverdagen.

dørautomatikk

Flere fordeler med dørautomatikk

Det finnes mange forskjellige fordeler med automatiserte løsninger til døren, og her er noen av de:

 – Bedre hygiene med berøringsfri brytere og uten tradisjonelle grep

 – Mindre slitasje på dør, lås og beslag, og dermed mindre risiko for ødelagte deler

 – Opplagt for personer med nedsatt funksjonsevne som for eksempel kan aktivere døren via Bluetooth eller fjernkontroll

 – Enklere og raskere adgang mellom lokaler for de som ferdes der

 – Enklere å komme rundt i bygningen uten å måtte sette fra seg utstyr og lignende

 – Sikrer ordentlig smekkede og låste dører for større sikkerhet

Dette er bare noen av de mange fordeler som finnes ved dørautomatikk, og som kan bidra til en enklere hverdag for de som ferdes i bygningen.