skihjelm

Finn en skihjelm til dine behov

Finn en skihjelm til dine behov

Ski er uten tvil en av de mest populære aktiviteter i Norge, og utrolig mange nordmenn står på ski flere ganger i året. Men det er viktig å ha fokus på sikkerheten når du står på ski, for ellers kan du risikere alvorlige skader. Dette gjelder både for deg som er på høyt nivå, og for deg som bare har prøvd et par ganger.

Ta vare på hodet ditt

Hodeskader er noe av de mest alvorlige innen sportsskader, og dette gjelder også innen skisport. Selv uhell i ganske lav fart kan gi skader på hode og nakke dersom du er uheldig. Derfor er det så utrolig viktig at du passer på hodet ditt når du er på ski.

En hjelm kan forebygge mange skader og beskytte hodet ditt på en veldig effektiv måte. Derfor bør hjelmen alltid være en fast del av antrekket når du går på ski, spesielt når det er snakk om slalåm som skjer i høyere tempo og derfor også er assosiert med flere fall.

En skihjelm kan både forebygge direkte skader på hodet, hvis du for eksempel slår hodet mot bakken, stein eller annet hardt, men kan også beskytte hodet mod skader som hjernerystelser og lignende.

Finn din skihjelm i dag

Det finnes mange muligheter når du skal velge din nye skihjelm. Det er for eksempel forskjell på vekten, formen og de funksjoner som den har. Det viktigste er at den sitter godt på deg og har de riktige egenskaper i forhold til å beskytte hodet ditt.

Noen skihjelmer er utstyrt med for eksempel ansiktsmaske og in-mold-skall, andre har særlige egenskaper for ventilering og andre har justerbar passform. Slik finnes det altså en hjelm for ethvert behov uansett om du er erfaren eller nybegynner, om du er barn eller voksen, og uansett hvilken type ski du går på.