Munnspill

Er munnspill kanskje det kuleste instrumentet?

Er munnspill kanskje det kuleste instrumentet?

Munnspill er et fantastisk instrument!

Det finnes mange instrumenter å lære seg der ute. De aller mest populære er utvilsomt klassiske instrumenter slik som gitarer, trommer, fløyter, og lignende. Allikevel finnes det også noen ganske så spennende instrumenter der ute som du eller dine barn kan lære dere. Fordelen med disse er at du vil skille deg ut, og i for eksempel korps vil du kunne være et veldig attraktivt medlem. 

I konkurranser og ved profesjonelle forestillinger, om dette er dine ambisjoner, så er det dessuten mye enklere å få en plass også. Munnspill er en av de instrumentene som faller under denne kategorien, der kun de færreste vet hvordan man skal spille. Derfor kan dette være et fantastisk instrument for deg eller dine barn å lære dersom dere har ambisjoner om å nå langt innen musikken!

Spill munnspill med hele familien

Et munnspill gir den klassiske melodien som minner oss om jazz og blues. Harmonica som det heter på engelsk er nemlig et meget populært instrument innen denne sjangeren. Om du ønsker et unikt instrument til deg eller barna, så bør du kjøpe et munnspill i dag. Det kan nemlig bli en ganske så god investering! Instrumentet er gøy å lære seg, og ikke minst er det som nevnt meget unikt blant dagens musikere. 

Et tips er å rett og slett spille munnspill med hele familien i gang, slik at du får det meste ut av læringen. Alle kan spille familiens favorittsanger sammen, og dette kan videre inspirere barna til å spille mer på egenhånd. 

Det trenger ikke alltid å være sånn at en velger de aller mest populære instrumentene, og du kan godt skille deg ut fra andre ved å velge et munnspill. Da har du et helt unikt instrument for hånden, men som samtidig kan lyde riktig bra – om du lærer deg å spille!