easywall

Dekorere badet med våtromspaneler

Dekorere badet med våtromspaneler

editorial

Drømmer du om å pusse opp badet og gi det et helt nytt uttrykk? Da kan våtromspaneler kanskje være løsningen for deg, som vil ha et flott og annerledes uttrykk på veggen og samtidig kunne klare jobben på egen hånd.

Hva er våtromspaneler?

Våtromspaneler er veggkledning som kan brukes i våtrom som f.eks. badet. Det minner i sin form litt om tapet eller lignende, fordi det er et stort ark på et par milimeter i tykkelsen. Dette arket kan monteres direkte på veggen, uansett om det er glatt vegg eller fliser allerede. 

Derfor er monteringen faktisk noe som du kan klare på egen hånd, og du slipper derfor for å betale malere eller andre for å håndtere arbeidet for deg.

Panelene beskytter veggene mot smuss og fukt, og så finnes de i mange forskjellige og spennende designs. Derfor er de et herlig alternativt til fliser eller andre materialer, som vanligvis brukes på badet.

Mange muligheter i alle rom

Våtromspaneler er designet spesifikt for å kunne håndtere fukt i våtrom, men de kan også brukes i alle andre rom. Du kan for eksempel skape en flott «statement wall» på soverommet eller i stuen, eller du kan bruke den som sprutplate på kjøkkenet. Det er helt opp til deg, og det er kun fantasien som setter grensen.

easywall

Du kan f.eks. finne den utrolig flotte Easywall fra Webplast.no, som er en veldig smart og praktisk type våtromspanel. Disse finnes i utrolig mange fine designs så du kan finne dine favoritter. Noen ligner på fliser, mens andre ligner på tre eller beton. Andre har mønster og designs, men andre igjen bare ser ut som en glatt vegg.

Derfor har du rik mulighet til å være kreativ og finne noe som passer til din personlige stil og ikke minst til resten av hjemmets innredning og uttrykk.