Rusbehandling

Behandling av rusavhengighet

Behandling av rusavhengighet

Rusavhengighet er et alvorlig problem som alt for mange dessverre sliter med. Det kan være mange årsaker til misbruket, og nivået varierer også i høy grad. Uansett om du har vært rusavhengig i mange år, i kort tid, og uansett årsaken eller typen av avhengighet, da er det hjelp å hente. Det finnes nemlig behandlingsplasser som spesialiserer seg i dette området, og som hjelper med profesjonell avrusing.

En avrusingsklinikk er en plass der profesjonelle fagfolk hjelper ulike misbrukere til å få kontroll over avhengigheten sin og bli kvitt den. Hos Heimveg får du rusbehandling på høyeste nivå fra utdannede leger og terapeuter med mange års erfaring på området. Gjennom tidligere erfaringer og en dybdegående utdanning vet de hvordan man tilrettelegger et optimalt forløp, og de kan hjelpe deg med din avrusing. Behandlingen skjer i skjermede omgivelser på deres behandlingsplass i Spania, slik at du kan føle deg trygg i omgivelsene. Her vil du i løpet av oppholdet arbeide med leger og terapeuter som er tilgjengelige 24 timer i døgnet, og som anvender deres redskaper og viten til å hjelpe deg. Gjennom en skreddersydd innsats som blir spesifikt tilpasset dine individuelle behov og ønsker vil du få den mest hensiktsmessige og optimale behandling.

Oftest består behandlingen av en kombinasjon mellom psykologisk hjelp i form av støtte og motivasjon, slik at du kan styrke din tro på egen mestring og få økt motivasjon til å komme deg ut av misbruket. Den andre delen handler om medikamentbasert avrusing, som primært fokuserer på å minske de symptomer som kommer ved abstinenser. Slik får du en klientsentrert behandling som inkluderer både fysiske og psykiske faktorer. 

Er du interessert i å komme i gang med avrusing, og vil du høre mer om et forløp i rusbehandling? Da kan du alltid kontakte https://www.heimveg.no/ for en helt uforpliktende samtale.