hårtap

Behandling av hårtap

Behandling av hårtap

Sliter du med hårtap og ønsker du et sterkere, fyldigere hår? Da er det heldigvis flere ting du kan gjøre. Det kan være forskjellige årsaker til hårtap, men felles er at hårveksten i området blir mindre. Det gjør at håret fremstår tynnere, og at man kan få områder helt uten hår. Hos PureGrow har de spesialisert deg i behandling av hårtap hos menn, og de har utviklet en serie av produkter som spesifikt arbeider etter dette. Deres produkter har til formål å minimere hårtap i området samt fremme ny hårvekst, noe som samlet sett gir et tykkere og sterkere hår.

Hos PureGrow har de flere forskjellige produkter som arbeider på hver sin måte. Du velger selv om du vil bruke de én og én, eller om du vil kombinere flere for å få en enda større effekt. Kjernen i deres produktserie er et konsentrat som består av en unik sammensetting av ingredienser. Det kreves ikke resept for å anvende den, men de effektive og sterke virkemidler gjør at den ligger rett på grensen til å være reseptbelagt. Den inneholder flere virkemidler som har en bevist effekt på hårveksten, som eksempelvis sink, biotin, peppermynteolje og mer. 

Konsentratet virker ved å øke blodsirkulasjonen i området. Det påføres direkte på hodebunnen og stimulerer sirkulasjonen, noe som gir en økt hårvekst. Det er enkelt å anvende, og det har ikke skadelige bivirkninger på deg eller håret ditt. I tillegg kan du velge å supplere din hårtap behandling med deres spesialutviklede sjampo og kosttilskudd, som tilfører håret den nødvendige næringen hhv. utefra og innefra. Det sikrer at håret har de optimale betingelser og forhold for vekst, og på den måten er de et opplagt supplement til konsentratet. Prøv selv deres produkter, og opplev hvordan du kan forebygge og motvirke hårtap på en effektiv og enkel måte.