Kiropraktor

Akutt behandling av ryggsmerter

Akutt behandling av ryggsmerter

Dessverre sliter mange med ryggsmerter i dag, og hos noen oppstår de plutselig. Det kan for eksempel være etter et løft, en vri eller kanskje under sport. I alle tilfeller kan det være utrolig vondt og tilmed invaliderende, og derfor er det selvfølgelig viktig å forsøke å få den riktige hjelp.

Hvordan håndtere akutte ryggsmerter

Det er forskjellige råd til hvordan man kan håndtere akutte smerter i ryggen. Først og fremst er det viktig å nevne at det sjeldent er en alvorlig årsak til disse smertene. Har du vært i et traume eller er du av en annen årsak i tvil om det kan være en egentlig skade på ryggen, da bør du selvfølgelig alltid kontakte en lege med en gang.

Ofte er det en veldig god idé å bevege seg. Start med små bevegelser, gå litt rundt eller lag små øvelser på gulvet dersom du ikke kan stå eller gå. Litt etter litt kan du øke dine bevegelser så du kan «løsne opp» i kroppen. I tillegg til dette kan det være en god idé å bruke enten is eller varme på området, fordi det ofte kan redusere smertene.

Sist, men ikke minst, så kan du få profesjonell hjelp til akutte ryggsmerter ved å besøke en kiropraktor.

Din kiropraktor kan hjelpe

En kiropraktor er ekspert på ryggsmerter, og de kan selvfølgelig også hjelpe dersom du får akutt vondt i ryggen. Her kan de tilby en dybdegående undersøkelse og diagnostikk, og så kan de tilby behandling som kan hjelpe deg med å lindre smertene.

Hos http://kiropraktorkge.no/ tilbyr de behandling av blant annet ryggsmerter, men kan også hjelpe med en lang rekke andre tilstander. De hjelper gjerne deg dersom du har akutt behov for hjelp, og de tilbyr både behandling og veiledning som er skreddersydd etter deg, dine smerter og dine behov.